Designový doplněk v podobě směrového kompenzátoru

Společnost CZECH WEAPONS připravila pro své zákazníky před koncem roku příjemné překvapení.

Od ledna příštího roku začne vyrábět designový doplněk v podobě směrového kompenzátoru. Je to první takový doplněk ke zbraním CSV-9. Společnost CZECH WEAPONS totiž doposud žádné designované doplňky ke zbraním z rodiny CSV-9 nenabízela.

A jaký vlastně tento designovaný doplněk je?

Na úvod je potřeba říci, že je nadčasový. Dravému designu výrobku, dominuje v přední části žebrovitý tvar.  Doplněk je černé barvy a je vyroben z duralu. Měli jsme možnost prohlédnout si verzi 1, osazenou tímto designovaným doplňkem, a věřte, vypadá opravdu „drsně“.

Tento designovaný doplněk ve tvaru směrového kompenzátoru můžete získat za velmi příjemnou cenu 1.650 korun. Majitelé verzí 1, 2, 3, 7 a 8 budou k tomuto kompenzátoru potřebovat závitovou redukci, za kterou si připlatí 350 korun a která se našroubuje na ústí hlavně.

Radost z tohoto designovaného doplňku máme o to větší, protože v dnešní těžké době, která zasáhla asi všechny oblasti našeho života se nové věci rodí velmi těžko a je v nich uložena úcta a zájem o zákazníka.  

Pokud tedy patříte mezi ty, kteří chtějí designovaný doplněk ve tvaru směrového kompenzátoru vlastnit, můžete si jej předobjednat již dnes na našem mailu (company@adsec-consulting.cz). My se s Vámi obratem spojíme, zašleme Vám bližší informace a Vaši objednávku vyřídíme. V roce 2021 budete patřit mezi první zákazníky.

Pamatujte, že kdo nebude mít tento designovaný doplněk od společnosti CZECH WEAPONS na své CSV-9…….

……jako by ani nebyl.