ADSEC – consulting propojil své jméno s rodinou karabin CSV-9

Naše společnost ADSEC-consulting s.r.o. se sídlem v Kaňovicích, okres Zlín, získala před časem souhlas české konstrukční a vývojové společnosti CZECH WEAPONS s.r.o. k prodeji jejich střelných zbraní CSV-9 pro území Rakouska a Německa. Nyní se nám podařilo získat souhlas k prodeji i pro území České republiky. Stali jsme se tak prodejci se zaměřením na teritorium Moravy.

Jsme držiteli Zbrojní licence, která nám umožňuje podnikání v oblasti nákupu a prodeje zbraní a disponujeme i povolením Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky k provádění zahraničního obchodu s vojenským materiálem. Současně máme vlastní program s názvem „Bezpečnost žen“ (více na www.bezpecnostzen.cz), který je zaměřený na ženy, na jejich obranu, ochranu před všemi druhy násilí, ochranu jejich majetku a blízkých.

Společnost CZECH WEAPONS s. r. o., se kterou spolupracujeme, působí na našem trhu již od roku 1996 a její produkce je založena na historických tradicích a poctivé práci českého zbrojařského průmyslu.

Zbraně CSV-9 od společnosti CZECH WEAPONS pro nás byly jednoznačná volba. Je to kombinace pistole a samonabíjecí karabiny, která je určená pro civilního zákazníka,

zejména jako zbraně pro kondiční střelbu a sport. Při ohrožení života mohou sloužit jako vhodná zbraň pro ochranu zdraví a majetku, ale také všude, kde je potřeba pohybovat se v omezeném prostoru, pro doprovody vozidel, pro transporty cenného zboží a podobně. Nepřekáží a nosit je lze nenápadně, skrytě, podobně jako pistoli.

CSV-9 jsou navrženy tak, aby poskytovaly výjimečnou kvalitu a výkon za výjimečnou cenu.

Chceme vás začít pravidelně informovat o novinkách ze světa CSV-9. Sledovat nás tak můžete nejen na našich webových stránkách, ale také na Instagramu, Facebooku a Pinterestu.

V příštích článcích vám postupně představíme jednotlivé verze karabin CSV-9.